2014. október 26., vasárnap

Tükröm, tükröm (Brabra Streisand) (eredeti) - Jelenlegi ára: 3 822 Ft

Újszerű DVD. Külföldi kiadás magyar szinkron nélkül, de magyar felirattal.  
A szállítási költség a hatályos postai díjszabás szerint, súly alapján. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Rose Morgan nem él túlságosan szenvedélyes életet, de nagyon vágyik rá. Naponta találkozik a romantikával munkahelyén, hiszen egy egyetemen tanítja a romantikus irodalmat. A férfi, akivel találkozik, viszont már unja a túl sok szexet és szerelmet - egy kis nyugalmat szeretne inkább. Túl sokat csalódott már az életben és a legutóbbi kapcsolata olyan gyászosan végződött, hogy mostantól már hallani sem akar az erotikáról - inkább a matematika rejtelmeiben szeretne jobban elmélyülni.
Kettejükben nincs semmi közös, ezért barátkoznak össze. Továbbra sem értenek egyet semmiben, és ez elég alap ahhoz, hogy hamarosan össze is házasodjanak.
De az ifjú férjnek szigorú feltételei vannak: csak semmi szex!
Barbra Streisand tehetsége minden műfajban csodákra képes. A Hullámok hercegeután ismét nagyszerű filmet rendezett, csodás színésznőnek bizonyul, és kiválóan választja meg színésztársait: Jeff Bridges (Időzített bomba, Vad Bill, Félelem nélkül, Nyom nélkül), Pierce Brosnan (Támad a Mars!, Dante pokla, GoldenEye - Aranyszem, Mrs. Doubtfire) és Lauren Bacall (Hosszú álom, Álnokok és elnökök) társaságában láthatjuk.


Jelenlegi ára: 3 822 Ft

Az aukció vége: 2014-11-14 13:28
. Tükröm, tükröm (Brabra Streisand) (eredeti) - Jelenlegi ára: 3 822 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése